Digital Planering Topptur

Går du topptur men känner dig lite osäker på hur och vad du ska packa i ryggsäcken, hur du tolkar väder och rådande lavinläge, hur du ska tänka kring alternativa turplaner osv. Låt oss göra det tillsammans istället.

Klicka för mer info & bokning

Guide Topptur Heldag

En guidad topptur i storslagen natur är enligt mig en fantastisk upplevelse vad gäller skidåkning. Tjusningen att åka orörd snö gör upplevelsen dessutom oslagbar. Jag törs faktiskt lova att du kommer att göra det igen.

Klicka för mer info & bokning

Guide Topptur Flerdags

Känner du att du vill ha flera dagar med turande och lite mer efter dina egna önskemål. Då hjälper jag gärna till. Skicka förfrågan så kontaktar jag dig och tillsammans hittar vi en lösning som passar.

Klicka för mer info & bokning

MTB Clinic Level 1

Denna clinic fokuserar på dig och hur du börjar din mountainbike-karriär på ett korrekt och säkert sätt. Vi kommer att gå igenom detaljer som gör att du har verktygen för att utvecklas på egen hand och dessutom göra det på ett säkert sätt.

Klicka för mer info & bokning

MTB Clinic Level 2

Denna clinic fokuserar på dig och hur du med övningar kan bli snabbare på din cykel i brantare och ”stökigare” terräng. Vi kommer att gå igenom hur man på bästa sätt attackerar brant terräng, ”berms”, rot- och stenpartier.

Klicka för mer info & bokning