T O P P T U R Kittelfjäll

Kom och häng med mig på en toppturshelg i Kittelfjäll den 28-30 Januari och 4-6 Februari. Fokus dessa helger är hur vi tar bra beslut och minimerar våra risker. Vilka tecken man ska titta efter, hur man snabbt gör stabilitetstester och hur man som grupp bör agera för att turen ska bli så säker som möjligt.

Klicka för mer info & bokning

R E S A Topptur Okänd

Du får inte veta destinationen förrän vi är framme. Vi åker mot ett okänt mål, där det varken finns hotell, vandrarhem eller liftsystem. Bara storslagen natur och fjäll. Där ska vi tillsammans göra toppturer i magisk miljö.

Klicka för mer info & bokning

T O P P T U R Hemavan

Kom och gå på topptur med mig i Hemavan i April. Som alltid så är säkerheten i fokus och då främst hur du som individ och vi som grupp tar bra beslut och gör allt vi kan för att minimera risker. Givetvis så ska vi passa på att njuta av den bästa topptursmånaden på året. Sol och puder!

Klicka för mer info & bokning

H I K E Bestig Kebnekaise

Häng med och gör ett försök på Sveriges högsta berg. Toppförsöket gör vi via Östra leden som går över glaciär och via ferrata upp till toppen. Allt med certifierade och godkända guider.

Klicka för mer info & bokning

M T B Hemavan

Finns nog inget bättre sätt att utveckla sin cykling på än att få göra det i en inspirerande miljö. Hemavan med sina fantastiska fjällvyer & otroligt fina stigar är helt perfekt. Dessutom får du från & med i år ta med din cykel i gondolen vilket gör att vi snabbt kan ta oss upp på höjd.

Klicka för mer info & bokning